Jonkun sorttisen tauon jälkeen treenailimme Soman kanssa taas tottelevaisuutta. Tällä kertaa teimme asian vähän toisella tavalla, kuin yleinsä. Lenkin alussa otin Soman kanssa pari liikettä: sivulle tulon, maahan menon ja istumisen. Eli aika normaalia menoa. Sivulle tulo tuntuu menevän kerta kerran jälkeen paremmin. Apuna on voinut hyvin olla se, että vaadin Somalta sivulle tulon aina ennen ruuan saantia. Vielä pitäisi saada liitettyä tuohon kaikkeen käskysana. Maahan meno, kuten myös istuminen, meni normaaliin tapaan vauhdikkaasti, tosin kummassakin tuntui, että se katsekontakti taitaa jäädä taas vähän muualle.. Eli katsekontakti treenejä vaaditaan siis enemmän!

Koirapuistossa oyörähtämisen jälkeen suunnistimme taas pienelle treenailulle. Treenailin aluksi perus näyttelyjuttuja, viikonlopun näyttelyä varten. Sekä ystäväni katsoi Somalta hampaat, ihan vain treenin vuoksi. Näyttelyhömpötyksien jälkeen mentiin taas tosi toimiin. Koska tilaa oli, otin edellisten lisäksi myös luoksetulon. Jälleen kerran jätin Sn maahan -käskyn alaiseksi, ja menin parin askeleen päähän. Luoksetulo käskyn kuullessaan tyttö pinkaisi vauhtiin, ja tuli kauniisti, ehkä hieman vinoon, eteeni. Voisin kokeilla ensikerralla hieman pidempää välimatkaa. Maahan meno ja istuminen toimi tälläkin kertaa vauhdikkaasti.
Sivulle tulo meni myös mallikkaasti, siihen olen tyytyväinen. Siihen kun saan vielä käskysanan liitettyä, niin voimme siirtyä vihdoin ja viimein opettelemaan seuraamisen alkeita!