Eilen käytiin Soman kanssa taas pitkästä aikaa mätsäilemässä. Tällä kertaa Vantaan Hakunilassa, sen kauniissa ja mukavassa Urheilupuistossa. Paikalle oli saapunut ihan mukavasti ihmisiä, joten tiedossa oli odottamissa.
Ilmoittauduin Soman kanssa junior handleriin, sekä isoihin koiriin. Päivä alkoikin sitten junior handler kehällä. Kisaajia oli lisäksemme 8, eli ihan mukavan oloinen määrä. Tuomari teetätti kaikille aluksi kolmion ja edes takaisin. Niiden perusteella tuomari nappasi joukosta neljä, jotka tulisi sijoittamaan. Suureksi yllätyksekseni olimme Sn kanssa näiden neljän joukossa! Tuomari teetätti kaikilla neljällä vielä T:n, joka tosin omasta mielestäni meni meillä hieman penkin alle, joka tosin ei tainnut tuomaria häiritsevän. Tuomari aloitti sijoittamisen, ja huomasin kuinka olimme Sn kanssa kahden parhaan joukossa. Tuomari teetti vielä kehän ympäri juoksua yhdessä. Viimein tuomari onnitteli minut ja Soman ensimmäiselle sijalle! Tunne oli aika huumaava, vaikka kyseessä oli "pelkkä" match show, mutta se oli ensimmäinen kerta, kun voitin junior handler kisan, ja vielä kaiken lisäksi ensimmäinen kerta, kun sijoituin Soman kanssa!
Isoissa koirissa ei mennyt niin loistokkaasti, vaikka mukavasti menikin. Ensimmäinen pareittain arvostelu meni penkin alle, koska aivan yhtäkkiä kehään kuulutettiin 323, sekä 325, ja mehän tietenkin kisattiin jälkemmäisellä numerolla. Olin ajatellun ottaa Soman häkista ja verrytellä sitä juuri kun aikaisemmat menevät kehään, mutta toisin kävi. Saimme kehästä sinisen nauhan. Sinisten kehään pääsimme pienen odottelun jälkeen. Tuomari juoksutti pariin kertaan kehän ympäri, kunnes otti jatkoon pääseviä. Olimme suureksi yllätykseni jatkoon päässeiden joukossa. Ja jälleen pääsimme juoksemaan. Somaa rupesi jo väsymys ja tylsyys painaa, joten mikään ei oikein kiinnostanut. Tipuimmekin sitten seuraavassa karsinnassa. Mutta olin kyllä ylpeä tytöstä, että se jaksoi niinkin hyvin. Oikein mukava päivä.

Ensi viikonloppuna suuntana onkin Turku viralliseen näyttelyineen. Siellä nähdään taas, että mitä uusi tuomari on mieltä Somasta.