On kyllä pakko myöntää, että niin sivujen, kuin bloginkin päivitykset ovat taas jääneet. Kuvia olisi sivuille laitettavaa, uusia, ja sivuja voisi päivittää muutenkin. Tuntuu, että sivutkin ovat aivan jäljessä, monesti olen miettinyt - taas -, että tekisin uuden ulkoasun. Se voisi tietenkin tuoda piristystä elämään, koska tuo ulkoasuhan on ollut jonkun aikaa, ja aika päivittämättömänä.
Syynä tähän vähään päivitykseen voin myöntää koulutyöt. Koulu on ollut parina viime viikkona ollut minulle kuin elämä, jopa koirat ovat kärsineet siitä, kun koulu vie niin paljon aikaa. Nyt kuitenkin on helpottanut, ja eiköhän tästä taas porskuteta eteenpäin.

Koulukiireistä huolimatta, olimme Soman kanssa viime viikonloppuna - sunnuntaina - mätsäilemässä Herttoniemen Lidlin parkkihallissa. Soma sai sinisen nauhan isoissa, ja pääsi n. 7 parhaan joukossa jatkoon. Junior handlerissä (joka oli samalla myös lapsi&koira -kilpailu) ei menestystä tullut, tosin siinä vaiheessa jo sekä esittäjä, että koirakin oli jo aika väsynyt. Ja parkkihallissa oli harvinaisen huono ilma, ja astmaatikkona siellä leijaileva hiekkapöly, ei oikein tuntunut kurkussa kauhean mukavalta.
Vaikka meille ei menestystä tullutkaan, niin ystäväni 4,5 kk saksanpaimenkoira voitti hienosti punaiset pennut, ja oli vielä päivän päätteeksi BIS 2!! Onnea sekä Niksulle että Rommille, hienosta näyttelyavauksesta, vaikkakin epävirallisesta jutusta oli kysymys :).