Kesä on kulunut kuin hurauksessa. Nyt eletään jo heinäkuun puolta väliä, ja sivujen päivittäminen on jäänyt kesän aikana oikeastaan täysin hunningolle, kuten myös blogiin kirjoittaminen.
Kesän aikana ei mitään kummempaa ei ole kerennyt tapahtua. Soman juoksujen jälkeen on aika pitkälti pidelty taukoa ihan kaikesta.

Viime viikolla kuitenkin käväisimme Otalammella, äitini mökillä. Reissu jäi lyhyeksi, kun koirat, Soma ja Jere, eivät tulleetkaan toimeen. Syynä oli Soman suvaitsemattomuus. Yrittäessäni automaattisesti tervehtiä äitini koiraa Jereä, sai Soma mustasukkaisuus kohtauksen ja kävi Jereen kiinni. Yritimme vielä saada koiria tulemaan toimeen, mutta ne saivat riidan melkein kaikesta, jonka takia suuntasimme Soman kanssa bussilla sitten takaisin kaupunkiin. Ehdin kuitenkin ottaa pari kuvaa ennen lähtöä:

100_2797.jpg

100_2783.jpg

Kesän aikana olen myös saanut aloitettua Soman kanssa uuden "harrastuksen". Olemme ruvenneet Soman kanssa pyöräilemään. Tarkoituksena olisi saada kehitettyä Soman lihaksia vähän ja saamaan myös sen liikkeistä vähän kiinteämmät. Ja tietekin nostattaa omistajan huonoa kuntoa.
Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin, ilman mitään ongelmia. Pariin otteeseen on koiria tullut vastaan, mutta niistä ollaan hengissä selvitty, kerran jopa ihan pyöräilimme ohin ja kaikki meni kuin unelmaa! Pyöräilyn opetteleminen meni hyvin, olemme nyt pyöräilleet vain samaa reittiä, mutta kun kunto kasvaa, voimme pidentää matkaa hyvinkin.

Sivujemme tilanne pysyy varmaan suhteellisen samana vielä jonkun aikaa. Kuvagalleriaamme olen päivitellyt tässä jo jonkun aikaa, mutta sen ollessa vielä keskeneräinen, pysyy se pois sivuiltamme vielä jonkun aikaa, pyrin saamaan sen valmiiksi niin pian kuin mahdollista!