Viime viikko kului mukavasti TET-harjoittelun parissa, ja myös tämä tänään alkanut viikko tulee kulumaan TETissä. TET-paikkanani oimii koirapäiväkoti Hännänheiluttajat/Svansviftarna, jossa olen saanut törmätä monenmoisiin uusin koirapersooniin ja oppinut koirista aina vaan lisää.

TET-harjoittelu jaksossa on ollut myös hyvinkin positiivisia puolia ajatellen koiriamme. Nimittäin olen saanut takaisin hieman kadoksissa ollutta treenaus- ja koiranhoitointoa. Into on näkynyt oikeastaan pitkälti päivittäisissä pitkissä lenkeissä, jotka ovat pitkälti kuitenkin suunnanneet koirapuistoon, jossa on tullut samalla myös treenailtua perusjuttuja molempien koirien kanssa.
Sekä Soma, että Nalle tuntuu osaavan niiltä vaaditut jutut. Soman kanssa voisi pikku hiljaa ottaa tavotteeksi puhtaan sivulle tulon, jonka opettamista olen hieman pelännyt, koska pelkään opettavani sen alusta asti väärin. Mutta voinen käyttää apuna Nallen kanssa opittuja juttuja, kun vanha herra kuitenkin ymmärtää sivulle tulon idean, sekä osaa sen vähän niin ja näin. Jep, kyseessä on treenauksen puutetta, jos sen kanssa olisi aikaisemminkin treenattu päivittäin, niin kyllä se sujuisi varmastikkin paremmin.

Mutta myös vähän harmittaa, kun vielä viikonloppunakin oli lunta maassa, sunnuntaina rupesi näyttämään sulamisen merkkejä, ja joku tomppeli ei tajunnu käydä ottamassa talvisia kuvia. Sitä ajattelin koko ajan, että kyllä se lumi pysyy ja uutta tulee, että myöhemmin sitten. Ja nytten voi olla jo myöhäistä. Täytyy siis vain toivoa, että saadaan taas lunta pian, että saan niitä talvisia kuvia napsittua koirista, varsinkin Somasta, joka tuntuu rakastavan talvea enemmän kuin mitään muuta.

Myös sivujen uusimisen suhteen on tapahtunut edistystä, tekstejä on kirjoitettu jo valmiiksi, ulkoasu koodattu niin, että sekin on hoidossa. Vielä pitäisi kirjoittaa kummankin koiran esittelyt uudestaan, siirtää kuvar Picasaan ja muuta pientä ja vähemmän pientä puurrettavaa. Saa nähdä tuleeko tästäkään koskaan valmista...