Tosiaan eilen treenailtiin Soman kanssa jälleen, mutta joudun(pääsen) kirjoittamaan siitä vasta tänään, kun eilen jostain ihan kummansyystä nettimme kaatui koko illaksi :(.
Treenailtiin ihan perusjuttuja, istumista ja maahan menoa. Nyt tuntuu, että rupee tämä istumisen ja maahan menon erottaminen Sltä jo sujumaan, ainakin jotenkuten. Kyllä sitä siis huomaa, että treenaus tuottaa tulosta, kun pari viimeistä kertaa ollaankin treenattu vain istumista, jotta sen onnistuminen korostuisi Slle enemmän, eikä maahan menoa tungettaisi joka käskyyn.

Olemme myös pikku hiljaa aloitelleet uudes käskyn, sivulle tulon harjoittelua. Harjoittelemme sitä nyt vielä ihan aluks seinän vieressä, ettei satu käymään niin, että S oppii sen ihan aluksi täysin vinoon. Nyt ollaan vielä ihan alkeissa, ilman mitään turhia käskyjä, ettei opetella vielä muutenkaan väärin, että pikku hiljaa :).

  • istuminen rupee taas pikku hiljaa muodostumaan pikkusen tajuntaan, että miten se pitikin tehä, ja minkä käskyn kohdalla se tehdään. Mielestäni ainakin Sän istumienn on suhteellisen iloista, varsinkin patukalla motivoidessa ja palkittaessa.
  • maahen menokin rupeaa erottumaan istumisesta, joka on aina vain askel eteenpäin. Mutta edelleenkin maahan meno on Slle se ehdottomasti nopeiten suoritettava liike, se menee käskyn kuullessaan kuin salama maahan, ja odottaa palkinotaan :).