Uurastamisen jälkeen, sain uuden ulkoasun, sekä uusitut sivumme nettiin takaisin. Sivuilla on uusittu kaikki tekstit, joten uutta lukemista löytyy taas :). Tämän olisi tarkoitus nyt sitten pysyäkkin, koska tämä on mielestäni ainakin mukava, sekä toimii hyvin, niin perussivuilla, kuin täällä blogissakin. Kuvagalleriamme tosiaan meni pois sivujen alaisuudesta ja on picasaweb albumissa, joten toivotaan että se olisi nyt myös sitten hyvä ratkaisu.

Tänään - tai oikeastaan eilen, jos kelloa katsotaan - eilen hankimme pitkään harkinnassa olleen kuonopannan Somalle, jolla on ollut tapana vetää remmissä, sekä räyhätä jokaiselle neljällä jalalla kulkevalle. Tämän olisi siis tarkoitus olla vain väliaikainen ratkaisu, ja ainakin itse huomasin eroa. Tuntui todella omituiselta kulkea koirien kanssa ulkona, kun kukaan ei vetänyt suinpäin joka suuntaan.

Meillä myös juoksuillaan, Soma aloitti pari päivää sitten kunnon tiputtelun, että nyt odotellaan juoksujenkin ohimenemistä, niin päästäisiin opettelemaan seuraamista ja sivulle tuloa, kun taas ehkä tämä tottelevaisuuspuoli rupee neitia taas enemmän kiinnostamaan. Olemme kyllä ottaneet näitä perusjuttuja jotka osataan jo - istu, maahan, tänne, paikalle jäämistä - mutta uutta en ole uskaltanut juoksujen takia lähteä opettamaan, kun nuo juoksut tosiaan on pienenä kiusana tällä hetkellä :).