Sivut saivat tänään taas uutta ilmettä ulkaosun vaihdoksen myötä, nyt sitten vain toivotaan, että tämä kerrankin sitten pysyisi pitempään kuin sen 2 viikkoa päivityksen alaisena.

Uuden ulkoasun myötä sivut saivat myös uuden pääotsikon -  Somia Nalleja - joka siis tulee suoraan koirien kutsuma nimistä, Nallesta ja Somasta. Idea nimestä juontaa juurensa siitä, että tahdoin aikoinaan koiran nimeltä Teddy, niin sivujen nimeksi olisi silloin tullut Teddy-nalle tai Teddy-bear, joten päätin että yhtä hyvin sivujen nimi voi olla Somia Nalleja. Alaotsikkona toimii edelleen sama vanha Sonjan Nallen & Soman jonkan poistamista käytöstä en edes ajatellut, koska se kuvastaa mielestäni hyvin sivuja myös omalla tavallaan.

Ulkoasusta voin sanoa, että se jatkaa edelleen table-suuntausta, eli tableista en eroon pääse. Värit ovat suhteellisen räikeät, mutta tykkään itseniistä, kun tämän hetkinen sivuilla oleva ulkoasu on todella synkkä, mutta jotenkin, ei niin soveltuva käyttööni. Toivottavasti ihmiset pitävät nyt sitten tästä :). Palautetta toki saa antaa kommentteihin nyt tällä hetkellä.