Tosiaan on kaikki jäänyt, niin sivujen päivittäminen kui koirien kanssa treenaaminenkin. Koulu on yksinkertaisesti pistänyt päivät aivan liian täyteen kaikkea. Tänään kuitenkin, kurkkukipuisena, ja muutenkin vähän puolikuntoisena, lähdin Soman kanssa kahdestaan lenkille, ja päätteksi vähän treenailtiin.

Ensinnäkin, tuntuu että Soma on hiffannut, miten remmissä kuljetaan, ainakin melkein. Pariin päivään ei olla vedetty lainkaan. Ja tänään mentiin sitten pienen tahtojen tasitelun jälkeen aivan nätisti toisen koiran ohi, ja arvatkaapa oliko omistaja iloinen? Kyllä, teki mieli huutaa ilosta, mutta kurkkukipuisena oli se vähän hankalaa.

Sitten muisteltiin taas vähän peruskäskyjä: istu, maahan ja seiso. Kaikki sujuivat hyvin, mutta se näkyi, että on ollu parin viikon tauko, ellei jopa pidempikin. Nyt on pakko ryhdistäytyä taas, ja ruveta treenailemaan enemmän, ja aloittaa taas perusasennon ja seuraamisen opetteleminen.

3.4. lähdemme "Peruasioita aikuisille koirille" -nimiselle kurssille, joka kestää sen 6-8 kertaa. oivotaan että siitä saisimme Soman kanssa jotain irti. (: