Tosiaan, näin aluksi sivut ovat pitäneet pitemmän aikaa jo hiljaiseloa, mutta nyt olisi vaihteeksi tarkoitus tulla muutosta asiaan, tosin näin kesällä ei varmaan niin huomattavaa. Hiljaiselon syynä suurimmaksi osaksi ulkoasun ja tekstien päivitys, ja muutostahan on tapahtunut, ainakin toivottavasti.

Mutta sitten varsinaisiin kuulumisiin. Kävimme tosiaan siellä perustottis kurssilla HSKH:n järjestämänä aina torstaisin. Kehitystä tapahtui huimasti, ainakin omasta mielestäni Soma kehittyi huimast, katsotaan josko vetäjäkin olisi samaa mieltä.
Kuitenkin loppussa kävi niin, että toukokuun alkupuolella, tai enemmänkin keskivaiheilla, Soma sairastui tiukkapipoiseen vatsatautiin, joka taisi olla viruspohjainen. Siinä sitten jouduttiin jo eläinlääkäriinkin käymään, ja sieltä tarttuikin mukaan ksa lääkkeitä. Ja jos ei olisi lääkkeillä mennyt, olisi sitten kyseessä ollut jotain vakavampaa. Soman sairastumisen takia sitten jäi moneksi viikoksi treenit väliin, samalla jäi väliin myös Aptus Show, johon olin odottanut kovasti pääsyä Soman kanssa, mutta ensi kerralla sitten, pääasiahan on että tyttö on taas terve.
Ja kuinka ollakkaan, kun olisimme viimein päässeet taas treenaamaan, aloitti Soma juoksunsa. Nyt sitten jäi viimeisetkin treenit väliin. Mutta onneksi Carita on suunnitellut järjestävänsä vielä syksyllä samanlaisen kurssin, johon päätin Soman kanssa nyt vielä mennä mukaan, on se nimittäin tehnyt Somalle, sekä itselleni, oikein hyvää.

Tänä aikana päätin itse myös peruskouluni mukavin arvosanoin. Lukuaineiden keskiarvoksi tuli sitten 8.33 ja kaikkien aineiden keskiarvo kipusi sitten mukavasti 8.71. Tyytyväinen olen. Ensimmäisen kesäviikon olenkin touhunnut Soman kanssa ja kovalla työllä saanut myös sivut taas päivitettyinä nettiin. Ja ensi maanantaina alkaakin 2 viikon kesätyörupeama, jonka jälkeen onkin taas aikaa omistautua melkeimpä kokonaan Somalle, ja kun silloin pitäisi tytön juoksutkin olla loppu, voi taas rauhassa liikkua sen kanssa ympäriinsä.

Oikein mukavaa kesää meidänkin puolestamme!