Tänään taas satoi lunta tänne meillekkin Etelä-Suomeen. Se oli oikein positiivinen yllätys, koska itse pidän lumeasta todella paljon, ja niin tuntuu tykkäävän meidän tyttökin. Nallella on ongelmana tassut, johon lumi paakkuuntuu kävellessä, joten huomenna vaseliinia ostamaan, josko se siitä vähän helpottuisi.

Voisin ottaa myös hieman talvisempiakin kuvia huomenna, jos vain muistan, ja yksinkertaisesti jaksan. Nyt on kuitenkin sellainen aika, että huomenna alkaisi taas normaali arki parin viikon jälkeen. Nyt tulee sitten koirillekkin taas normaali arkirytmi, siinä kuitenkin pyrin pysymään, että kerran päivässä ainakin Soma pääsee pitkälle lenkille.
Myös pitäisi aloittaa tehosteellinen laihdutus Nallelle, joka on päässyt paisumaan viime aikoina vähän liikaa. Tarkoituksena olisi laihduttaa Nallea vähän ihmismäisempään kuntoon, koska se on kyllä aika pulskassa kunnossa. Siihen kuntoon pyritään, että keväällä voitaisiin toivottavasti käydä timmissä kunnossa mätsäreissä pyörähtämässä vetskukehässä pari kertaa :). Tavotehan tuo vielä on, saa nähdä miten onnistutaan. Joku laihdutus ruoka varmaan pitäisi hankkia myös.

Ja nyt vielä kun muistan, Jere, äitini hovawart täyttää huomenna 4 vuotta, joten laitampa tähän mukaan vielä onnittelukortin herralle, kun huomenna en varmaan kerkeäkkään.
blogionneajere.png