Sivumme tulevat tässä lähiaikoina saamaan muutoksia. Niin tulee käymään myös tälle blogille, joka on aikaisemmin toiminut Soman treenipäiväkirjana. Koska olen huomannut, että olen suhteellisen laiska ollut sekä sivujen että tämän blogin suhteen, päätin hieman yhdistää niitä. Joka tarkoittaa suomeksi tällä hetkellä sitä, että blogi tulee toimimaan sivujemme uutisosiona, jonne tulen erikseen erottelemaan Somalle oman treenipäiväkirjan.

Sivuille tulee muutoksia niin ulkoasun kuin sisällönkin suhteen. Ulkoasu tulee muuttumaan (vaikka vasta sainkin uuden ulkoasun uusine sivuineen julkaistua). Muutoksia ulkoasuun tulee siinä mielessä, että tarkoituksenani olisi tehdä siitä yksinkertainen, helppokäyttöinen niin kävijöille kuin itsellenikin päivittämisen osalta.
Kuvagallerialle aijon myös tehdä jotain. Näillä näkymin tarkoituksenani olisi siirtää kaikki albumit Googlen Picasa Albumiin, vaikkakin siinä on joitain puutteita, jotka olisin tahtonut kuvagalleriaamme. Mutta kun kaikkea ei saa, ja sivutila on rajallinen, täytyy jostain lähteä tinkimään, ja mielestäni Picasa olisi helppo päivitteinen, eikä vaikeasti käytettävä, niin se sopisi hyvin tarkoituksiini.
Sisällön osalta tulee jonkun verran sivuille myös muutoksia. Kuten jo sanoin, uutis-osio tulee siirtymään tähän blogiin, vaikkakin vanhat uutiset varmaan säilytetään sivuilla lukemista varten. Sitä en ole vielä päättänyt, miten ne sivuille julkaistaan, mutta jollakin tapaa kuitenkin. Myös koirien sivuja varmaan karsitaan jonkun verran, ja kirjoitan myös uudet tekstit niille. Voimme siis odottaa hieman karsittuja sivuja julkaistavaksi jossain vaiheessa.

Ja tästä blogista vielä sen verran, että tarkoituksenani olisi saada tästä siis sivujen uutis-osio, sekä Soman treenipäiväkirja. Mitään ihmeellisyyksiä ei kannata odottaa, enkä myöskään usko, että sivuille tulisi erikseen ilmoituksia blogin päivityksistä. Näin yritän saada jonkun verran sivuille eloa, koska oma kouluni ja koirat vievät paljon aikaani, ja myönnän olevani hieman laiska sivujen suhteen.

Katsotaan mitä saadaan aikaan..